Speelgoedbeurs

Op onze jaarlijkse tweedehands speelgoedbeurs vind je speelgoed voor alle leeftijden, voor jongens en meisjes en van diverse bekende merken. Ook zijn er spellen, puzzels, kinder- en stripboeken, sportartikelen, steppen en kinderfietsjes, verkleedkleren, skates en ander buitenspeelgoed, kinder-dvd’s, -cd’s, -games, knutselmateriaal en kinder-verzamel-items.

Verkopen op de beurs

SGB_HoutThuis prijzen: Als je speelgoed wilt verkopen kun je drie à vier weken voor de beurs een klantnummer aanvragen via deze website. In onze handleiding staat hoe en met welke materiaal je de verschillende soorten speelgoed moet prijzen. Indien je een labeltang nodig hebt kun je deze met toebehoren lenen bij een vrijwilliger bij je in de buurt (€20,00 borg).

Inleveren van speelgoed: Bij het inleveren geef je een ingevuld innameformulier af bij de registratietafel. Als je daar prijs op stelt, krijg je een voorrangsnummer voor de vroege verkoop op vrijdagavond. Wij nemen alleen speelgoed in die is geprijsd volgens onze richtlijnen.

Uitbetalen opbrengst en niet verkocht speelgoed: De opbrengst van je verkoop (labelprijs min 15% organisatiekosten) wordt uitbetaald per bank. Niet verkochte artikelen kun je zaterdagmiddag ophalen op vertoon van klantnummer of legitimatiebewijs. Niet opgehaalde spullen worden zaterdagavond na 17.30 uur meegegeven voor het goede doel.

De volledige voorwaarden kun je nalezen in onze spelregels.

Kopen op de beurs

Als je speelgoed hebt ingeleverd, mag je met voorrang kopen op vrijdagavond van 19.30-20.30 uur. Vanaf 20.30 en op zaterdagochtend is de verkoop voor iedereen toegankelijk.

Bij de kassa wordt 15% extra in rekening gebracht, tbv de organisatiekosten.
Je mag geen (hand)tas meenemen naar binnen. Je kunt deze eventueel afgeven op eigen risico. Je krijgt je spullen mee in een zak van ons.
Op deze beurs laten we geen kinderen toe, ook niet in wagen/buggy. Dit klinkt natuurlijk bijzonder. Een speelgoedbeurs zonder kinderen. Maar dit is puur vanwege de veiligheid. Op de beursvloer kan het namelijk heel druk zijn. Zaterdagochtend is er wel een kinderspeelhoek aanwezig met hele leuke vrijwilligers die op de kinderen passen.

Voor de verschillende verkooptijden zie hiernaast.