Vrijwilligersvacatures

De vrijwilligers

Er wordt veel werk verzet door de beursvrijwilligers. De vrijwilligers (inmiddels zo’n 80) bereiden samen de beurzen voor tijdens de werkavonden, door thuisklussen en tijdens de voorbesprekingen. Vrijwilligers werken tijdens een beurs minimaal twee dagdelen mee om deze tot een succes te maken. Na de beurzen evalueren de vrijwilligers samen wat goed ging en wat voor verbetering vatbaar is. Zonder de enorme inzet van de vrijwilligers kunnen de beurzen niet bestaan! Nieuwe vrijwilligers zijn daarom altijd welkom.

 

Actuele vrijwilligersvacatures

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor deze vacatures:

Vrijwilliger Beurzen

Vrijwilliger Fondsenwerving en sponsoractiviteiten

 

Vrijwilliger Beurzen

Vind je het leuk om met een grote groep vrouwen iets prachtigs neer te zetten in een aantal dagen? Wil je meedraaien met de voorbereiding van de beurzen? Kun je je tijdens de drie jaarlijkse beurzen (half maart, eind september en eind oktober) minimaal twee dagdelen inzetten? En ben je van die twee dagdelen in ieder geval beschikbaar op vrijdagochtend, vrijdagmiddag en/of zaterdagmiddag? Dan zijn wij speciaal op zoek naar jou! Vrijwilligers die per jaar minimaal 9 dagdelen besteden aan de beurzen, mogen met voorrang kleding en speelgoed uitzoeken tijdens de beurzen. Neem contact op voor meer informatie of meld je aan via 

 

Vrijwilliger(s) Fondsenwerving & sponsoractiviteiten

Fondsenwerving is voor de Stichting Beurzen Hoograven een nieuwe en noodzakelijke activiteit. Wij zoeken daarom een fondsenwerver met ervaring die voor ons een meerjarenplan kan opzetten en hier zelfstandig uitvoering aan kan geven. Als vrijwilliger Fondsenwerving weet je fondsen aan te boren en/of sponsoring te genereren, waardoor wij onze jaarlijkse begroting rond krijgen. Je overlegt met de coördinator en het bestuur en weet hen in te zetten waar nodig. Mogelijk zetten we een sponsorcommissie op waar ook minder ervaren vrijwilligers hun talent voor fondsenwerving kunnen inzetten en ontwikkelen.

Dit vragen we

  • We zoeken in eerste instantie iemand met ervaring op het gebied van fondsenwerving en sponsoractiviteiten.
  • Als Stichting geven wij vrijwilligers echter ook graag de kans om talenten te ontwikkelen. Wil je graag (meer) ervaring opdoen op dit vlak, dan ben je ook van harte welkom om te reageren.
  • Je bent enthousiast en hebt doorzettingsvermogen
  • Je kunt Stichting Beurzen Hoograven op een representatieve manier vertegenwoordigen.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Utrecht-Zuid.
  • Meehelpen tijdens de beursdagen is de kern van ons vrijwilligerswerk en voor de meeste vrijwilligers dat
   wat hen bindt aan de beurzen. Dit is echter voor deze functie geen vereiste.

Dit bieden we jou

Door je inzet voor de beurzen draag je bij aan een waardevolle activiteit voor Utrecht-Zuid. Je wordt onderdeel van een heel diverse groep vrijwilligers, die staan voor de beurzen en voor elkaar. Vrijwilligers die per jaar minimaal 9 dagdelen besteden aan de beurzen, mogen met voorrang kleding en speelgoed kopen.