Kinder- & tienerkledingbeurs

Twee keer per jaar vindt in Hoograven een grote tweedehands kledingbeurs plaats. In het voorjaar met zomerkleding, in het najaar winterkleding. Op de beurs vind je kleding voor baby’s en kinderen (maat 50 – 176) en kleding voor tieners. Ook worden er schoenen, sportkleding, positiekleding en baby-artikelen aangeboden. Alle kleding wordt vooraf nagekeken en op maat gesorteerd. Het aanbod is enorm, dus voor elk wat wils!

 

Verkopen op de beurs

KLB_UitzoekenKlant 002

Wil je ook kleding verkopen op onze beurs? Drie à vier weken voor de beurs kun je een klantnummer aanvragen via deze website.

 

Thuis prijzen
In onze handleiding staat hoe je de kleding thuis moet prijzen. Bij een vrijwilliger in de buurt kun je een tangentas ophalen met een kledingtang (€ 20 borg) en een zakje prijslabels. De tangentas mag je maximaal 48 uur lenen. Gebruik je een eigen kledingtang? Haal dan alleen een zakje labels bij een van de “tanghoofden”. Als bij inname van de kleding blijkt dat er andere prijslabels zijn gebruikt dan die wij uitdelen, dan moet de kleding opnieuw gelabeld worden.

 

Kleding inleveren
Bij het inleveren van de kleding geef je een ingevuld innameformulier af bij de registratietafel. Inleveren van kleding geeft recht op een voorrangsnummer voor de voorverkoop op vrijdagavond. Wij nemen alleen kleding in die voldoet aan de richtlijnen en met onze labels geprijsd is.

 

Uitbetalen opbrengst en niet verkochte kleding
De opbrengst van jouw verkoop (labelprijs min 15% organisatiekosten) wordt uitbetaald per bank. Niet-verkochte kleding kun je zaterdagmiddag ophalen op vertoon van je klantnummer of legitimatiebewijs. Alles wat niet wordt opgehaald, wordt zaterdagavond na 18.00 uur meegegeven voor het goede doel. Voor de exacte tijden zie hiernaast.

De volledige voorwaarden kun je nalezen in onze spelregels.

 

Kopen op de beurs

Heb je een voorrangsnummer, dan heb je eerder toegang tot de beurs op vrijdagavond van 19.30-20.30 uur. Na 20.30 uur en op zaterdagochtend is de verkoop voor iedereen toegankelijk. Bij de kassa wordt 15% extra in rekening gebracht, tbv de organisatiekosten.

  • Er mag geen (hand)tas mee naar binnen. Deze kan op eigen risico worden afgegeven. De gekochte spullen krijg je mee in een zak van ons.
  • Op deze beurs laten we geen kinderen toe, ook niet in een wagen/buggy. Dit is voor uw veiligheid en die van uw kind.
  • Zaterdagochtend is er een kinderspeelhoek buiten het beurslokaal aanwezig.