Kinder- & tienerkledingbeurs

Twee keer per jaar vindt in Hoograven een grote tweedehands beurs voor zomer- of winterkleding in de baby- en kindermaten 50-176 en in tienermaten plaats. Er zijn ook schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen. Alle kleding wordt nagekeken en hangt op maat. Het aanbod is enorm, er is voor elk wat wils.

Verkopen op de beurs

KLB_UitzoekenKlant 002Thuis prijzen: Als je kleding wilt verkopen op onze beurs kun je drie à vier weken voor de beurs een klantnummer aanvragen via deze website. In onze handleiding staat hoe je de kleding moet prijzen. Je kunt bij een vrijwilliger bij jou in de buurt een tangentas lenen met de benodigde materialen (€ 20,00 borg). De tangentas mag je maximaal 48 uur lenen. Gebruik je een eigen tang? Haal dan een zakje labels bij een van de tanghoofden. Als bij inname van de kleding blijkt dat er andere dan door ons verstrekte labels zijn gebruikt, moet de kleding opnieuw gelabeld worden.

Kleding inleveren: Bij het inleveren van de kleding geef je een ingevuld innameformulier af bij de registratietafel. Inleveren van kleding geeft recht op een voorrangsnummer voor de voorverkoop op vrijdagavond. Wij nemen alleen kleding in die voldoet aan de richtlijnen en met onze labels geprijsd is.

Uitbetalen opbrengst en niet verkochte kleding:  Je opbrengst van de verkoop (labelprijs min 15% organisatiekosten) wordt uitbetaald per bank. Niet verkochte spullen kun je zaterdagmiddag ophalen op vertoon van klantnummer of legitimatiebewijs. Niet opgehaalde spullen worden zaterdagavond na 18.00 uur meegegeven voor het goede doel. Voor de exacte tijden zie hiernaast.

De volledige voorwaarden kun je nalezen in onze spelregels.

Kopen op de beurs

KLB_LaarsjesAls je een voorrangsnummer hebt, mag je kopen op vrijdagavond van 19.30-20.30 uur. Na 20.30 uur en op zaterdagochtend is de verkoop voor iedereen toegankelijk. Bij de kassa wordt 15% extra in rekening gebracht, tbv de organisatiekosten.

> Je mag geen (hand)tas mee naar binnen nemen. Je kunt deze eventueel afgeven op eigen risico. Je krijgt je spullen mee in een zak van ons.
> Op deze beurs laten we geen kinderen toe, ook niet in wagen/buggy.
> Zaterdagochtend is er een kinderspeelhoek buiten het beurslokaal aanwezig.