Geef aan het goede doel!

Met de niet verkochte artikelen steunen wij graag een aantal goede doelen. Stichting Vrienden van Roemenië en Stichting Slimme Boefjes zijn op dit moment onze vaste goede doelen. Daarnaast steunen wij incidenteel goede doelen die via de vrijwilligers op ons pad komen.

Stichting Vrienden van Roemenië

De vrijwilligers van Stichting Vrienden van Roemenië halen al jaren de overgebleven artikelen op. Deze worden verkocht in winkeltjes in Hudesti, Roemenië. De lokale bevolking is geholpen met deze tweedehands artikelen. Maar bovenal draagt de opbrengst bij aan thuiszorg voor ouderen en gehandicapten.

Stichting Slimme Boefjes
Iedereen wil het beste voor zijn of haar kindje. Toch is het aanschaffen van een compleet nieuwe babyuitzet niet voor iedereen financieel haalbaar. Daarom stelt Slimme Boefjes babystartpakketten, zogenoemde StartKids, samen van gebruikt babygoed en biedt aanstaande ouders met een kleine beurs een steuntje in de rug. Beurzen Hoograven helpt Stichting Slimme Boefjes met niet-verkochte babykleding en -uitzet van de kledingbeurzen.

Huize Agnes
Huize Agnes biedt tijdelijk opvang aan vrouwen zonder geldige verblijfspapieren en hun kinderen. Beurzen Hoograven heeft Huize Agnes 400 euro geschonken bij haar 40-jarig bestaan.

Wilt u deze goede doelen ook steunen met uw niet verkochte artikelen? Geef dat dan aan bij aanvraag van uw klantnummer!